Image00006

Seconda Tappa

Skøyen, Oslo

Peloton Seconda Tappa ligger i gamle og vakre Thune Mekaniske på Skøyen. Vi har latt oss inspirere av Sicilia men kombinerer denne magiske matøya med gode norske råvareprodusenter og det beste fra Italia. Vinmenyen har hovedtyngde Italia men vi har ikke glemt andre land. I høst kan du delta på flere eventer hos oss, for eksempel Siciliansk Aften hvor Dorjan lager en tre retter spesielt for kvelden. Cirka en lørdag i måneden. Lørdag 19. oktober har vi winemakers dinner med vinhuset Castelfeder fra Alto Adige med spesialkomponert middag. Ines fra gården vil være tilstede og snakke med våre gjester om vinproduksjon i alpene.
Har du lyst å gjøre noe gøy sammen med kollegaer eller venner? Vi arrangerer underholdende vinsmakingskurs med forskjellige tema samt pizzaskoler. Ta kontakt for mer info!

Åpent fra 11 til seint tirsdag til fredag. Lørdager klokken 12. Mandager (kun pizza og antipasti) fra 16. Søndagen holder vi hellig.
Du er velkommen også for en kopp eller et glass. Vi har nesten alltid plass for drop in.
Du kan nå oss på 486 41 669 men vi tar forbehold om at vi kan ha mange gjester og de blir alltid prioritert.

Større selskap & grupper

Vi ønsker større grupper velkomne men da ber vi deg ta kontakt på epost slik at vi kan avtale en best mulig løsning.

Vinsmakinger

Vil du delta på våre uformelle vinsmakinger? Book plass her! Vi har en rekke tema så se om du finner en kveld som passer din interesse.

Eller hva med å bli pizzaiolo?

I løpet av året har over 700 mennesker fått lære kunsten å lage pizza med oss. Vi elsker disse kursene og lover at du har det gøy mens du lærer. Du går hjem med slukket tørst og mett mage.

Og forresten, vi heter Peloton fordi vi er inspirert av sykkel. Hovedgruppen i et sykkelritt kalles Peloton. Se gjerne på oss som et hovedfelt, et sted hvor mange forskjellige møtes og finner glede sammen.

Image00006
Img 8768
Img 8736
Img 8746
Image00004
Img 8808
Image00001
Img 8813
Image00008
Img 8767